Ezt értened kell...

Egy cimborámmal beszélgettem és a szcientológia technológia alkalmazásáról volt szó, és mondott egy olyat, hogy van egy barátja, illetve volt egy barátja aki a szcientológiát nagyon értette csak másra használta. Pl. így korrigált: "Ez nem volt nagyon ARK-s!"  

Neki ez teljesen egyértelmű volt, nekem viszont ebben a pillanatban összeállt az irány. Most teljesen látom, hogy mi a különbség ha valaki a techet építésre vagy elnyomásra használja. Annyira aprólékos ez, és annyira elkerülhetetlenül játszmázunk ezzel, hogy észre sem vesszük, hogy mennyire out amit néha megteszünk.

Az ember állapotában olvashattátok, hogy mi a legnagyobb ártó tett. Ha még nem akkor olvassátok el. 

Vajon mi a baj ezekkel a mondatokkal, van ezekkel egyáltalán baj:

"Ne nyomj ezen a cikluson!"

"Próbáld meg nagyobb ARK-val"

"Amit most csinálsz az szóbeli tech!"

"Neked auditálásra van szükséged!"

"Keresd meg az MU-dat!"

"Kritikus vagy!"

"Levittél a tónuson!"

"Késtél!"

Ezek érdekes dolgok, lehetséges hogy valamikor bizonyos posztnak bizonyos értékeléseket meg kell tennie. 

Nem tudom, de nem is ez a lényeg. Ami a lényeg, hogy én mostanában nagyon csínján próbálok bánni ezekkel a megmondom a frankót egyből. Mert mintha ilyenkor a másik oldal lejebb menne a tónuson, és nem vinném előbbre. És ha a másik oldal is besegít mintha süllyesztenénk egymást a spirálon.

Szóval szerencsés dolog, ha pl. belefutsz ilyen mondatokba, hogy egyrészt tudd - mivel egyensúly van - hogy lehet hogy Te is használsz ilyen szófordulatokat, és kezd el észrevenni ezeket és kezdj el helyettük mást használni.

Pl. tónuscsökkenést látsz akkor nem feltétlen a másik emberrel van baj :)