Superpower előadás

mekka3.jpgSzücsit régóta ismerem. Még 2002-ben amikor megismerked-tem a Szcientológiával, Ő jött le Fehérvárra előadást tartani a hídról. Nagyon érthetően és reálisan adta át az infót. Azóta fejlődött még egy "picit" és superpower auditorként na-gyon korrekt kommra tett szert. 

Olyan 2 hete tartotta és megdöbbentő dolgok történnek kint a Flagban. Van egy olyan eljárás, amihez nem kell auditor és nincs időkorlátja és ez az okozóságot állítja helyre. És ezt korábban az időnyomon test nélkül csinálták, de most ki lett fejlesztve testre is! 

Volt olyan fazon, aki derékszögű háttal, bottal kezdte el csinálni és mikor befejezte kiegyenesedve jött ki. Meg volt olyan, akinek fémszerkezettel tudott csak járni, és az eljárás végén Ő is eldobhatta ezt a szerkezetet. Volt akinek nem volt pénze és valahogy kölcsönkért rá, aztán pár héttel később már a superpowert csinálta.

Aztán van még ez az áramlásos játék, hogyha valamit akarsz akkor áramoltatsz rá folyamatosan és egyszercsak előbb megvan mint a matematika kiadta volna. Elkezdtem kipróbálni és tényleg mintha működne! :)

Szóval gyere 6-ra az új leendő ideális orgba és mondjad, hogy Szikla küldött! :)